Waterskicentrum De Schotsman

Waterskiën of wakeboarden op het Veerse Meer? Stoer!

Geen held op het water? Iedereen kan het leren! Onder begeleiding van professionele instructeurs leer je waterskiën aan de kabel! Toe aan een grotere uitdaging? Ontdek dan de snelst groeiende watersport ter wereld: wakeboarden. Ook deze sport kan je leren bij het waterskicentrum. Wil je een ritje wagen? Kom dan eens langs bij De Schotsman.

Waterskicentrum de Schotsman
Campensweg 2
Kamperland
0113-370070

www.waterski-zeeland.nl

Ga extreem bij het Veerse meer

Aangekomen op het Noordzeestrand bij Vrouwenpolder begint het al te kriebelen. Mooi weer, slecht weer, hoge golven, lage golven, veel wind of weinig wind. Het maakt niet uit. De brede Zeeuwse stranden zijn zeer geschikt voor een breed scala aan strand- en watersportactiviteiten waaronder de kitesurfsport.

Kitesurfen is populair...héél populair. Met grote snelheid over het water scheren en enorme sprongen op het water maken. Dit alles in een natuurlijke
omgeving. Gezond voor lichaam én geest. De sport is vrij makkelijk te leren. Pffff... gelukkig maar.

Maar...het volgen van lessen is een absolute must. Ga nooit zonder ervaring en kennis op pad, want veiligheid is één van de belangrijkste aspecten van de kitesurfsport. Het blijft een extreme sport. Neem eens een kijkje bij Roha Active Sport en neem deel aan een les kitesurfen. Daar krijg je écht
een kick van!

Hotspot Noordzeestrand Vrouwenpolder
Ook kun je bij Roha Active Sports terecht voor andere activiteiten zoals windsurfen, powerkiten, stand-uppaddling (nieuwste rage uit Hawaii), kajakken, streetsurfen, raften en nog veel meer... Op twee unieke locaties in Zeeland (Noordzeestrand van Vrouwenpolder en de Schotsman aan het Veerse Meer) bieden zij diverse activiteiten aan. Liever zelf niet al te actief doen? Dan kunt u bij Roha op de Schotsman aan het Veerse Meer ook terecht voor een heerlijk bakje koffie op het geheel vernieuwde terras.

www.roha-surfing.nl